Klachten en garantie

Garantie

Wij geven om onze producten en doen ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.

Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen 2 dagen  contact op te nemen met ons. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee dagen ook acceptabel zijn. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging. 

Klachten

We vinden het heel vervelend dat je al op deze pagina terecht bent gekomen! Klantenservice staat bij Acoustic home hoog in het vaandel. Wij zijn akoestisch specialisten, maar ook wij maken weleens een foutje. Uiteraard gaan we dit zo snel en zo goed als mogelijk is herstellen. We proberen je hier zo goed mogelijk te vertellen hoe we dat willen doen:

  1. Meld je klacht bij ons
    Vertel ons duidelijk wat er aan de hand is en wat we voor je kunnen doen om de klacht op te lossen zodat jij als klant weer tevreden bent!
  2. Het liefst per mail
    Om je klacht goed in behandeling te kunnen nemen, vragen we je om de klacht te mailen. Dit doen we niet om de klacht af te schuiven, maar om er goed naar te kunnen kijken en een goede oplossing te bedenken. We nemen de klacht vrijwel direct in behandeling, en we beantwoorden naar alle redelijkheid vrijwel binnen 24 uur.
  3. Oplossing
    Bij Acoustic Home staat de klant centraal, wij zorgen dan ook altijd voor een passende oplossing en dragen ook waardering uit dat klanten meningen met ons delen.

Je kunt ons het beste op de volgende manier bereiken voor je klacht:
Mail: Info@acoustic-home.com

Webwinkel KEUR

Acoustic home is aangesloten wij webwinkel keur. Dit betekent voor u als klant dat mocht u niet tevreden zijn met de afhandeling van uw klacht en/of retour of andere zaken, U altijd met webwinkel keur contact op kan nemen.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@acoustic-home.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Daarom is het vanaf 15 februari 2016 voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.