Over
Acoustic Home

akoestische panelen

Acoustic Home combineert kunst met pure geluidsbeleving

Acoustic Home is dé specialist als het gaat om het oplossen van geluidsproblemen in woningen en bedrijven. Wij bieden een unieke lijn aan geluiddempende producten. Onze akoestische panelen laten je geluid ervaren zoals het hoort te zijn: aangenaam en puur. Maar dat is niet het enige. Onze akoestische panelen zijn ook prachtige schilderijen aan de wand. Betaalbare kunst gecombineerd met de perfecte geluidsbeleving, met onze producten laten we zien dat het mogelijk is.

Ontwerp je eigen akoestische schilderij

Bij ons ontwerp je het akoestische schilderij zoals jij het wilt, geheel passend in het interieur van je woning of kantoor. Gebruik een eigen foto of kies een fraai design uit onze database. Ieder paneel wordt met de grootste zorgvuldigheid in Nederland op bestelling gefabriceerd. Binnen 4 dagen heb je het paneel al in huis. Dan is het een kwestie van aan de muur hangen – wat gemakkelijk gaat met het meegeleverde montagesysteem – en genieten van de kracht van puur geluid en de aanblik van een prachtig object.

Duurzaamheid staat bij ons voorop

Bij Acoustic Home vinden we een duurzame productie en bedrijfsvoering heel belangrijk. Zorg voor mens en milieu vormt voor ons een belangrijk uitgangspunt bij alles wat we doen. Onze akoestische panelen bestaan uit 100% gerecyclede jeans-stof. Gedurende het printproces maken wij alleen gebruikt van inkten op waterbasis. Doordat ieder paneel op maat wordt gemaakt, voorkomen we grote voorraden en veelvuldige retourstromen. Akoestische panelen dragen dus niet alleen bij aan de gezondheid van onze klanten, maar zijn ook nog eens vriendelijk voor het milieu.

Vind het akoestische paneel van jouw keuze in onze webshop

Ben je nieuwsgiering naar onze producten? Neem dan even een kijkje in onze webshop. Al onze akoestische panelen zijn voorzien van een uitgebreide productomschrijving. Kom je er niet helemaal uit met het paneel of de panelen van jouw keuze? Wij zijn uiteraard beschikbaar voor al je vragen en adviseren je graag.